Magnihill AB är ett skånskt familjeföretag som utvecklar, producerar och säljer frysta produkter från växtriket, med fokus på ekologiskt och bekvämt, i samarbete med våra kunder.

Företaget ligger i Mörarp utanför Helsingborg. Då vi arbetat med ekologisk, KRAV-godkänd produktion till industri och storhushålL sedan 1994 har vi skaffat oss en gedigen och värdefull kunskap. I dag är Magnihill specialist på förädlade, frysta grönsaker och ett modernt grönsaksföretag med stor andel ekologisk försäljning. Hållbar produktion bygger på långsiktiga samarbeten med våra odlare. Vi vill inspirera till att odla mer här i Sverige. På Magnihill vill vi samverka med naturen och värna om vår miljö för generationer framåt. Välkomna och låt er inspireras!

Här spirar matglädjen, vi tänker ekologiskt!

Magnihill väljer att lyfta ekologiska produkter genom ett samarbete med kock Kurt Weid. Vi tar genom samarbetet fram fler inspirerande ekologiska recept anpassade för Storkök/Storhushåll. Kurt Weid har lång erfarenhet av att arbeta som både kock och köksmästare – verksamheter som han har kombinerat med en uppskattad domargärning i internationella sammanhang. Han är eldsjälen som lagt grunden för det kocklandslag vi har idag, och har bidragit mycket till utvecklingen Svenska Kockars Förening.

Kurt är också grundare till tävlingen SkolmatsGastro – en tävling han startade för att höja statusen för landets fantastiska skolkockar.

 

Vi på Maggkurr AB är stolta och glada över att få starta ett samarbete med företaget.

Främst kommer vi att bistå med framtagning av nya recept men också hjälpa till vid mässor och kundevent.

 

Recept på många ekologiska rätter finns på den här hemsidan: 

Magnihill

 

 

Klicka på länken nedan så ser du hela upplägget för tävlingen.

Välkommen med DITT bidrag!

https://f.io/pG0dZkgU

_________________________________________________________________________________________

Artikel i Dagens industri 

2020 - 06 - 29

Magnihill - DI.pdf (363,3 kB)

 

 

Magnihill på Ekomatsligan 2019

Impressioner från Nordens största fastfood- & cafémässa

  Receptfotografering i augusti hos MAGNIHILL i Mörarp.

  • Många nya ekologiska recept kommer att vara tillgängliga inom kort!